Met onze DIY do-it-yourself formule wilt MK schilderwerken de drempel voor particuliere klanten verlagen en hen het vertrouwen geven om een project dat ze liever niet uit handen geven zelf op te starten. Het grootste obstakel dat doe-het-zelvers ondervinden is de juiste materialen voor de juiste toepassing te combineren en dit ook op een correcte manier aanbrengen. Wij willen jou daar mee helpen.

Ondersteuning

Wij doen dit door onze klanten ondersteuning te bieden op de werf. Dit vertaalt zich in een eerste werfbezoek waarin we gaan bepalen wat er precies nodig is en wat de stappen zijn die de klant daarvoor dient te ondernemen. Vervolgens leveren wij alle benodigde materialen in een compleet pakket, dit pakket omvat alles van A tot Z. Materialen die de klant niet nodig heeft of reeds bezit worden niet meegeleverd. Ook helpt een vakman een stappenplan maken en de werf mee opstarten, komt diezelfde vakman ook tussentijds hoogte nemen van de status van de werken, corrigeren en eventueel bijsturen waar nodig. We stemmen dit volledig af met de klant.

Persoonlijke begeleiding

Door deze persoonlijke begeleiding op maat is het voor de klant interessant dat alle truukjes en kneepjes zorgvuldig worden toegelicht door ons. Het voordeel hiervan is dat onze klanten niet alles hoeven te leren maar enkel en alleen wat er nodig is voor hun project. Gedurende het project zijn wij ook steeds bereikbaar voor al uw vragen en zijn meerdere bijkomende werfbezoeken steeds mogelijk.

Voordeel

Na het eerste werfbezoek wordt een prijsofferte opgemaakt, deze bestaat uit het verlenen van het advies en de ondersteuning gedurende het project; het aanleveren van de materialen en kan ook uitgebreid worden met professioneel kleuradvies.

Het is bij MK schilderwerken ook mogelijk om machines en materiaal zoals stellingen, ladders, (langnek)schuurmachines, stofzuigers en dergelijke meer aan competitieve prijzen te huren.

Uw voordeel :

  • Professionele en persoonlijke begeleiding, ondersteuning en advies
  • Een professioneel resultaat voor een fractie van de prijs
  • U koopt alleen het materiaal dat u ├ęcht nodig hebt
  • 1 aanspreekpunt voor al uw vragen gedurende uw project
  • Onmiddellijk de juiste en correcte oplossing voor uw problemen
  • Makkelijke toegang tot professioneel gereedschap en machines

Wenst u meer info over deze dienst? Neem hieronder contact met ons op