Schilderwerk

Bij schilderwerken draait het allemaal om een strak resultaat. Of je nu modern woont , landelijk of een combinatie van de twee. Wij streven er iedere keer opnieuw naar om een perfect resultaat af te leveren. We voeren alles uit volgens de regels van de kunst en slaan geen stappen over. Onze producten zijn zorgvuldig gekozen, door veel bij te scholen en veel zelf uit te proberen en te testen hebben we momenteel een aantal leveranciers waar wij uitsluitend mee samen werken. We zijn niet merkgebonden zodat we voor elke toepassing het best geschikte product op de markt gebruiken.

Spuitwerk

Waarom spuiten hoor ik je al denken? Wel, het verspuiten van verf is niet makkelijker, je verbruikt ook veel meer verf en je hele woning wordt van kop tot teen afgedekt en dichtgeplakt. Maar het heeft meer voordelen dan nadelen. Het is gladder, beter te onderhouden en heeft dus ook een langere levensduur. Het gaat veel sneller en er is 0% kans op rolstructuur , vegen of aanzetten. Kortom, het is veel mooier en veel strakker. Spuiten is niet overal mogelijk owv praktische redenen. Contacteer ons daarom even, wij komen graag ter plaatse.

Behangwerk

Wij mogen en durven onszelf experts noemen in het behangen. Geen hal te hoog of muur te breed. Volledige ruimtes of een kleine accentwand. You name it, we fix it. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte!

Stuctechniek

Met stuctechniek bedoelen wij alle technieken die handmatig met de pleisterspaan worden aangebracht. Gaande van beton ciré’s naar marmerlook en oud-ogende kalkpleisters. Heb jij een badkamer-renovatie gepland maar wil je niet breken en kappen? Neem contact met ons op voor meer info hierover.