MK schilderwerken, opgericht door Michel Kenens, biedt al sinds Januari 2011 hoogkwalitatieve schilderwerken en binnenafwerking aan. Wij willen onze klanten helpen met hun het interieur/exterieur van hun dromen te geven zonder dat ze zich daar zorgen over hoeven te maken. Door een eigentijdse benadering van uw project gecombineerd met een professioneel advies kunnen wij altijd out-of-the box maatwerk aanbieden.

Topafwerking

MK schilderwerken is uw partner voor al uw schilder-, behang-, lak- en spuitwerk met een topafwerking. Reeds jaar en dag is MK schilderwerken een vaste waarde in de schilderswereld. Hebt u behoefte aan een gediplomeerd vakman met ervaring en know-how? U kan bij ons terecht. Zowel bij nieuwbouw, renovatie als industriële projecten hebben wij de nodige ervaring.

Kwaliteit

Dat is ons sleutelwoord. Wij zijn altijd zelf op zoek naar nieuwe toepassingen en verfproducten en zijn niet merkgebonden. Op die manier kunnen wij altijd de beste oplossing aanbieden aan onze klant. Zowel estetisch, onderhouds- en milieuvriendelijk. Wij werken volgens de regels van de kunst en zonder stappen over te slaan. 

Sterk in advies

Door nauw met onze leveranciers en fabrikanten samen te werken zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwe technieken en trends. Wij geven zelf adviezen en kunnen indien gewenst ook de hulp inschakelen van een extern adviesbureau voor grote projecten.

Na-service

Wij leveren altijd netjes op maar zijn nooit klaar met onze klanten. Overal werken wij alsof het voor onszelf is. Problemen die zich achteraf zouden voordoen zoals bijvoorbeeld gevolgschade lossen wij snel en efficiënt op. Wij zijn vlot bereikbaar en reageren altijd snel.